az Arany-sziv Egészségközpont munkatársai 

Küldetés

 

Üdvözöljük, Tisztelt Érdeklődő!

Dr. Szigeti Éva, az Arany-SZÍV Egészségközpont vezetője Szeretettel köszöntjük az Arany-SZÍV Egészségközpont honlapján. Köszönjük, hogy megtisztelte figyelmével Központunkat. Munkatársaink orvosok, természetgyógyászokkal és mozgásterapeutákkal karöltve minőségi egészségügyi szolgáltatásokkal állnak az Ön rendelkezésére.

Az Arany-SZÍV Egészségközpont megalapítása

Életfa az Arany-SZÍV Egészségközpontban 1994. óta működik az Alapítvány és ennek keretében 2007-ben hoztuk létre az Arany-SZÍV Egészségközpontot. Rendszeres klubnapokkal, előadássorozattal és különféle természetgyógyász és egészségügyi szolgáltatásokkal kívánunk az alapító okiratban felsorolt céloknak megfelelni. Az Arany-SZÍV Egészségközpont ad otthont Budapest Belvárosában az Alapítvány rendezvényeinek és az idők folyamán jelentősen bővítettük az egészségügyi szolgáltatások körét is.

Az Arany-SZÍV Egészségközpont küldetése

Elsődleges célunk a szív- és érrendszeri betegségek primer és szekunder megelőzése, az emberi életminőség megőrzése és javítása. Terveink között szerepel az egészségnevelési, az oktatási és a rehabilitációs tevékenység bővítése. Az egészség megőrzése, a fittség, a vitalitás az elhatározással kezdődik. Nem hiszünk a kampányszerű megoldásokban, tudatos egészségvédelmet és egyéni felelősségvállalást hirdetünk. Az egészséges életmód, a tudatos életszemlélet kialakítása hosszú folyamat, de higgye el, megéri. Ebben szeretnénk Önnek szolgáltatásainkkal és hasznos információkkal segítséget nyújtani.

Csupán egy lehetőségünk van, hogy lassítsunk, hogy magunkra és családunkra fordítsuk a szabadidőnket, szükség szerint átszervezzük az életünket, és egyre minőségibb életet éljünk. Azt kívánjuk mindannyiuknak, jöjjenek hozzánk akár „rossz szívvel”, térjenek haza tőlünk mindig „JÓ SZÍVVEL”. Válasszuk a jót „Arany-SZÍV”-vel!

Vegye kezébe egészségét !

ARANY-SZÍV-vel, Önért!

 

Gondolkozik  azon, hogy elkezd felelősségteljesebben törődni egészségével?
Gondolkozik rajta, hogy ellátogat központunkba és igénybe veszi szolgáltatásaink egyikét?
Talán már járt is nálunk? Gondolkozik, hogy visszajönne hozzánk?
Kérjük, tekintse meg bemutatkozó videónkat, melyet azért készítettünk, hogy minél több emberhez eljusson az Arany-Szív üzenete!

Szeretettel látjuk mindazokat, akik segítségre szorulnak egészségi állapotuk felmérésében, illetve csatlakozni kívánnak több száz elégedett, gondozott páciensünkhöz.

 

 

Rendszeres foglalkozások, heti beosztás:

Arany-SZÍV a facebookon:

Néhány kép:

szív- és érrendszeri betegségek vizsgálata   talpreflexológus képzés, tanfolyam   egészségmegőrző előadások, gyógytermékismertető